Salg og køb af hus

29, janar 2019

På trods af det kolde vejr, så arbejdes der på huset både udenfor og indenfor.

24. januar 2019

Naya og William er på besøg

23. januar 2019

Så kom der gang i taget.

21. januar 2019

 

I dag har vi haft møde med elektrikeren for at fortælle hvor vi forestiller os at stikkontakter, internetstik og Antennestik skal placeres.

Det går hurtigt fremad med byggeriet, og fantastisk at se opbygningen af spær.

Tagsten er kommet, så næste gang er de nok begyndt på taget.

Salg af hus - 2018

 

Flere af vores venner og bekendte har besluttet at flytte fra deres parcelhuse ind i mindre boliger, både for at få lidt mere fritid og fordi at pensionsalderen nærmer sig.  Så I foråret 2018 begyndte vi at få samme tanker, skulle vi sætte huset til salg eller skulle vi renovere. 

Der er jo både fordele og ulemper ved at flytte og det skulle nøje overvejes hvad vi troede ville blive det bedste for os.

 

I juni/juli måned tog vi kontakt med ejendomsmæglere for at finde ud af om det var realistisk at sælge til den pris, som vi forventede at vi kunne få for huset, og det var der delte meninger om.

 

I juli måned havde vi besluttet at huset skulle sættes til salg, og at det var Danbolig, Haslev, som skulle sælge det, så efter forhandlinger, blev vi enige om at huset skulle udbydes  til 1.845.000 kr.

 

16. august havde vi boligsyn og rapporterne herfra kom den 20. august.

21. august 2018 blev huset så sat til salg via Danbolig og boligsiden, og vi var spændte på hvordan mon statistikken ville se ud? Var der nogen der var interesseret eller hvordan?

Allerede efter 5 dage var der 1386 visninger og hentet 8 salgsopstillinger, så det så lovende ud. Men så skete der heller ikke meget mere. Vi holdt åbent hus og det var ikke altid der kom besøgende. Vi var utrolig spændte på om vi også her skulle vente flere år på at få solgt.

 

Det at have et hus til salg er belastende - jeg følte at vi altid skulle være parat til at vise frem, selvom det ikke var den store interesse.

 

I september måned viste det sig så, at vores kloakrør var faldet sammen, så nu skulle vi pludselig have gravet hele forhaven op og lagt nye rør. Det gik forholdsvis smertefrit, men forhaven ser ikke for godt ud.

 

25. oktober 2018 får vi et bud på huset, som vi accepterer. Selvom  det føles som om at huset har været til salg længe, så var det kun 65 dage.

6. november 2018 - Handlen er endelig - vi skal flytte 1.3.2019.

OG HVAD SKAL VI SÅ......

 

 

Her er det fine nye kloakrør, men hold da op hvor forhaven ser ud.

NY BOLIG.

 

Kendsgerningen er at vi skal flytte 1.3.2019, så vi har længe været på udkig efter en mindre hus - enten et rækkehus med lille have til eller gerne et hus som vi kan gå rundt om. Gerne forholdsvis nyt, så vi ikke får for meget vedligeholdelse.  Det lykkedes desværre ikke indenfor vores budget, så vi blev nødt til at finde en alternativ løsning, hvilket er at finde en grund og en bygmester, og komme i gang med byggeriet.

 

Allerede den 29. oktober retter vi henvendelse til en bygmester, som er i gang med at bygge tæt/lav bebyggelse i udkanten af Haslev. Vi er i tvivl om han har solgt alle grundene og sender derfor en forespørgsel. Vi får svar tilbage, at de grunde vi har set på er solgt, men den ene er ikke underskrivet endnu, så måske kan vi være heldige at dem som har reserveret den er sprunget fra.

 

3 dage efter at handlen med vores hus er endeligt (9. nov.),  har vi første møde med Bygmesteren og vi beslutter os for at gå i gang.

 

 

Den 9.november 2018 tog vi en tur ud på grunden for at tage billeder af den, så vi kunne danne os et indtryk af placeringen.

 

Var på kig hos naboen, som var særdeles imødekommende ligesom alle de andre i udstykningen, som bare gerne vil vise frem og fortælle om byggeriet.

 

Grunden  ligger meget tæt på Vibeengskolen, som er den skole William og Naya går på, så de glæder sig til at kunne gå direkte over til morfar, når de får fri fra skole.

 

Husets ydre rammer er sat af lokalplan, men herfra skal man så selv vælge indretning, Hvor skal der være vægge og hvordan skal det se ud.

 

 

Huset er oprindeligt på 110 m2 med mulighed for udvidelse til 116 m2

 

 

 

 

Første håndskrevne indretning, som blev sendt til bygmesteren for renskrivning ses her til højre

16. november er vi en tur rundt til Køkkenfirmaer for at få en ide til hvordan køkkenet evt. kan komme til at se ud og i den forbindelse finder vi ud af, at vi er nødt til at ændre på tegningerne for at få plads til alle de køkkenskabe, som jeg mener er nødvendige. Det betyder bl.a. at vi må ændre på dør og evt. lidt andre tilretninger.

 

22. november beder bygmesteren om at vi giver præcise placeringer af køkkenvask og toilet og brusekabine m.v., så han kan begynde med kloaker.

 

26. november kommer ordrebekræftelsen på indkøbet (Prisen er allerede steget.... vi vil det hele, så nu må vi hellere passe lidt på at vi ikke får overskredet budgettet.)

27. november kommer ansøgning til vandstikledning fra VVS, og den bliver afleveret hos Faxe Forsyning den 28. november.


30. november er vi hos XL-byg i Køge for at se på trægulv og klinker.


1. december kommer ansøgning til Gasstikledning som skal udfyldes og returneres.


4. december er vi igen en tur hos køkkenforhandler for at se muligheder og få priser.


Så jo, der er nok at tage stilling til.....

13. december

Nu er der lavet kloak og vand på grunden

Fredag d, 21.12.18

Nu var der lagt varmeslanger og blevet støbt.

Genboen fortæller, at de forventer at gå i gang med huset i uge 2.

10. december er vi igen en tur hos køkkenforhandler for at få snakket køkken og skabsløsninger igennem. 

 

Samtidig var vi lige forbi grunden, hvor det ser ud til at kloakmesteren endelig er gået i gang - det var han også længe om---det havde vi ventet på siden 22. november.

De er også begyndt at få udvidelsen af udhuset på plads.

14. december

Så blev der isoleret, men samtidig kom sneen i Haslev.

 

 

2019

 

Så blev det 2019 og der kom rigtigt gang i husbyggeriet. 

Email: connie@wedenet.dk

Telefonnr: 27 42 24 98

Copyright @ All Rights Reserved